Right Style - Bröllopskoordinator

Right Style är Bröllopskoordinatorn för varje tillfälle

Anlitar du mig som fotograf har du 10% rabatt hos Right Style!

Fina Louise Ojeda är bröllopskoordinatorn som håller i trådarna, har rätta känslan och engagerar sig på ett så varmt och fint sätt. Hon kan vara med i er planering för att ge er alla förutsättningar till ett fantastiskt bröllop, eller ta en större roll som inkluderar hela hennes team.

Senast jag jobbade med Right Style gällde det ett sort bröllop på Stallmästaregården åt Celia och Joakim. Gäster från Mexico, Spanien, Frankrike, Island, Spanien med fler kom tillresande och givetvis ville Celia och Joakim att ge dom ett minnesvärt bröllop. Right Style var med hela vägen och i alla detaljer. Underbara inslag som en Mexikansk Mariachiorkester, pinjata, den vackra RollsRoysen från 1932, dekorationerna på Stallmästaregården och säkert tusen detaljer gjorde detta bröllop till ett av mina mest minnesvärda.

Louise och hennes team är underbara människokännare, mjuka, duktiga och lyhörda.

Man kan tro att det är väldigt dyrt att anlita en bröllopskoordinator, men det är ungefär i paritet med vad bröllopsfotografen kostar. Sedan ingår det i jobbet att arbeta för er och att er budget ska hålla så en del sparas in och ni kan vara säkra på att alla leverantörer till ert bröllop är validerade.

Leave a comment