Björn Fotograf professionell bröllopsfotograf med hjärta

Björn Fotograf professionell bröllopsfotograf med hjärta

Björn Mattisson heter jag och är fotografen bakom bröllopsfoton. Min Firma heter Björn Fotograf och finns även på bjornfotograf.se

Jag har lång erfarenhet av fotografi och har arbetat med bröllop mer än tio år.

Jag har studio på Södermalm i Stockholm. Den ligger på Långholmsgatan 5.

Mest stolt är jag för det beröm jag får från både gäster och brudpar under mina bröllop. Att ta vackra bilder är en sak, men för mig är det också viktigt att bidra med glädje! Både under er planering och för stämningen under er bröllopsdag. Det finaste jag hört är brudpar säga är att den delen av bröllopet de uppskattade högst, var porträttsessionen med mig!

När också bilderna sedan lyser av värme och kärlek, kan jag inte vara annat än stolt!

Konsultationsmöte i studion (Hornstull)

Konsultationsmöte i studion (Hornstull)

Under mötet lär vi känna varandra och går igenom era detaljer. Ni får svar på frågor och jag berättar mer om hur jag arbetar.

Ni får mina tips och jag presenterar mitt kontaktnät av andra leverantöter jag vet är riktigt bra.

Vi börjar även skissa på ett körschema där ni kan få mina erfarenheter av hur lång tid olika delar av dagen brukar ta.

Om ni träffa bröllopskoordinator och stylist på mötet går det också bra. Antingen er tilltänkta eller om ni vill på rekommendation från mig.

Efter mötet får ni er offert per mejl och ni kan boka mig i lugn och ro hemifrån. Hur låter detta?

Bokningen

Bokningen

Efter konsultationsmötet sammanställer jag en offert till er om vad vi har kommit överens om. Ni får denna per mail och kan boka i lugn och ro. Ni signerar elektroniskt och betalar en bokningsavgift. I bokningsvillkoren förklarar jag också att jag skulle drabbas av något ordnas en ersättande fotograf för samma kostnad och upplägg. Detta är inte bindande men jag binder mig vid att alltid ha god kontakt med flera fotografer jag kan gå i god för och att jag med största säkerhet kan ordna en ersättare mycket snabbt.

Nu har detta aldrig hänt mig, men jag har haft fotografer som kontaktat mig åt andra hållet pga exempelvis benbrott.

Det är en av de många anledningar ni bör anlita en professionell bröllopsfotograf.

Boudoir som morgongåva

Boudoir som morgongåva

Vackra spännande bilder för både henne och honom. Boka gärna in en session med bröllopsstylist så kan makeup och hårkonsultation göras samtidigt. Fotograferingen kostar

Innan bröllopet

Innan bröllopet

Vi stämmer av över telefon några dagar innan bröllopet. Det känns alltid tryggt och en del saker kan ha förändrats sedan er bokning. Ni är alltid välkomna att höra av er med frågor under hela er planering.

Under bröllopet

Under bröllopet

Miljöerna för porträttsessionen kontrolleras noggrant samma dag som bröllopet. Att vara beredd är nyckeln till bra bilder och med erfarenheten hos en professionell bröllopsfotograf kan ni vara trygga. Jag är passionerad vad gäller bröllopsfotografi och jag gör mitt yttersta vid varje bröllop. Både vad gäller bilderna men också för att bidra till glädjen både under planeringen och på bröllopsdagen.

Destinationer i Sverige och Utomlands

Destinationer i Sverige och Utomlands

Att resa är underbart och så roligt med nya miljöer. Bokar ni mitt lyxpaket tillkommer endast en liten reskostnad om 1 500 kr i Sverige alternativt 4 000 kr utomlands.

Efter bröllopet

Efter bröllopet

När bröllopet är över finns bilderna kvar för er och era gäster att återuppleva om och om igen. Bilderna processas och ni får en första leverans av bilderna lågupplöst. Här väljer ni era favoritbilder och vi bokar upp ett bildvisningsmöte. Era utvalda bilder justeras med extra omsorg och på bildvisningsmötet har ni möjlighet att använda dessa för album och förstoringar.

Regnbröllop

Regnbröllop

Regnbröllop betyder inte att bilderna behöver bli sämre eller att dagen vore förstörd. Som bröllopsfotograf ingår ett stort bröllopsparaply i utrustningen. Det brukar räcka till jämt. Då jag alltid undersöker platsen för porträttsessionen innan vi ses är det naturligt att jag tar hänsyn till regn om det behövs. Jag har alltid koll på väderprognosen.

introducing

the elements of living lightly

 

Känsla och kvalitet

Känsla och kvalitet

Att fotografera bröllop är komplext - välj en dedikerad bröllopsfotograf!

Consume Less

Consume Less

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Slow Down

Slow Down

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Simplify

Simplify

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Miko & Nina

Miko & Nina

5 stjärnor

to have Björn with her on her special day. Björn was very responsive and flexible in working with us and made everything so easy. Björn arrived early and stayed late and took control, which made it easy for our families to follow his lead. Björn really knows how to utilize the people and details of the space. Every picture was breathtaking, one more beautiful than the next. You can see the personality of our loved ones in each picture, and you can tell that he takes pride in what he does. He was the most important part of the wedding. Most importantly he has HEART. What else can I say, but book him now! PS/ Honestly I wanted to skip the preparation pictures and MAN! Was I wrong. They looked absolutely stunning!

Malin Nord

Malin Nord

5 stjärnor

Malin Nord Vi fick en helt fantastisk bröllopsfotografering i Uppsala. Vi ville att momentet där vi såg varandra bröllopsfina dagen till ära skulle förevigas och Björn tog det till hjärtat och gjorde det helt oförglömligt. Stort tack och varma rekommendationer till denna duktige fotograf.

Sabina

Sabina

5 stjärnor

Vill varmt rekommendera Björn som fotograf. Vi anlitade honom för vårt bröllop och blev supernöjda. Björn var grym och styrde fotograferingen på bästa sätt, vilket var toppen eftersom vi var så uppstressade över allt annat och det sista vi ville tänka på var fotograferingen. Vi kommer definitivt att kontakta Björn för fler fotograferingar. Kontakta Björn om ni vill hållen minnen i liv med bra bilder. Ni blir inte besvikna!

Jörgen Persson

Jörgen Persson

Jörgen Persson Tack än en gång för att ni gjorde min och Therese vigsel till den bästa dagen! Tack vare ert engagemang fick vi underbara foton från vår dag!

Leave a comment