Kristinehovs Malmgård

Kristinehovs Malmgård

En oas och fullständig pärla på Södermalm är Kristinahovs Malmgård. Ett eget 1700-talshus på två våningar med egen gård och plats för stora sällskap. Dessutom kan slutna sällskap ta med egen mat och vin!

Djurönäset

Djurönäset

På Djurönäset firar ni ert bröllop i natur och skärgårdsmiljö. Då Djurönäset är en stor konferensanläggning med bassäng, spa, hotell och flertalet byggnader kan man ta emot flera bröllop samtidigt. Allt från det lilla sällskapet till 400 personer. Upplev den nyuppförda bröllopssviten och låt bröllopsgästerna boka spa efter en bröllopsfest långt in på småtimmarna.

Stallmästaregården

Stallmästaregården

Stallmästaregården är en stadsnära oas i kanten mellan Vasastan och Haga. Hagaparken är dessutom en utmärkt plats för bröllopsporträtt! Den vackra innergården, separat dansgolv, det utmärkta köket och det fyrstjärniga hotellet gör detta till top-notch vad gäller bröllop i Stockholom!

Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden

Salt frisk luft, glitter i vattnet och det anrikt vackra Grand Hotel Saltsjöbaden. Här firar ni ert bröllop med elegans och sover som prins och prinsessa. Klassisk lyx och underbar natur för era bröllopsporträtt! Kuvertpriserna är dessutom lägre än du tror!

Mauritzberg slott

Mauritzberg slott

Mauritzberg slott ligger vid kusten mellan Nyköping och Norrköping, två timmars resa från Stockhom. Mauritzberg slott är som ett sagoslott omgivet av ekskogar, vackra fält och Bråvikens blågröna vatten. Mingel på slottet med övernattning och en separat loge som festlokal!

Hågelby gård

Hågelby gård

Hågelby gård på Södertörn kallas ofta Hågelby Slott. Hågelbyhus sköter restaurangen och vigsel brukar ofta ske utomhus nere vid dammen! Hågelby är verkligen en plats för alla med djur, dansbanan, parker handelsbod och café. Det finns också övernattingsmöjligheter på vandrarhemmet. Festvåningen är ljus och tar stora sällskap.

Krusenberg herrgård

Krusenberg herrgård

Krusenberg herrgård ligger underbart vid Mälaren, 55 minuter från Stockholm i Uppsala kommun. Med både Spa, hotell, herrgårdsmiljön och de underbart vackra långhåriga oxarna är detta ett av de bästa valen norr om Stockholm.