Porträtt till din dejtsida!

 

Du som inte ska gifta dig just nu utan snarare letar efter den rätte!

Ett smart sätt som fler och fler nyttjar är nätdejting. Det är ett bra sätt att ses på lika villkor. Man visar sina bästa sidor och försöker hitta någon där allt bara stämmer, plötsligt faller allt på plats och allt ledande och längtande var värt det. Det är bara att leta utan att ge sig till det händer, för det gör det!

Tyvärr är det ju inte alltid så att man har så många bra bilder på sig själv. Det kan ju vara roligt att inte bara visa bilder man tagit på sig själv med mobilen, eller de där snygga bilderna som är fem år gamla och inte riktigt ger ett ärligt intryck när man väl ses.

Er vill jag gärna hjälpa med porträtt!

 

Just nu, när kärleken spirar som bäst, vill jag ge ett riktigt bra erbjudande!

Läs mer på mn huvudsida Björn Fotograf: www.bjornfotograf.se

 

 

Dejtingplatser:

Mötesplatsen

Det är väl värt att betala sig in på en dejtsida, för här inne är folk genuint intresserade. Det är bra fart och inte så svårt att få kontakt. Ändå gäller det att ha tålamod, uthållighet och gärna tycka det är skoj att skriva. Bra bilder underlättar givetvis!innas på ett par stället för att bredda sitt nät.

 

Shake My World

Detta är också en dejtsida som kostar per månad. Det är bra stämning och många här på forumet känner varandra. Det är lätt att hitta nya vänner och det gör man genom de aktiviteter som erbjuds eller så minglar man på AW. Visst kan man få kontakt traditionellt genom att messa varandra, men det är inte huvudsyftet. Många här vill inte träffas så, utan just genom en aktivitet. Här gäller det att ha nyatagna bilder så man blir igenkänd på träffarna. Kanske har någon spanat in just dig på webben och letar på afterworken, men känner inte igen dig för du har gamla bilder.

 

HappyPancake

Detta är en gratissida. Det finns gott om folk här, men sidan är lite långsam och det är lite lägre snittkvalitet. Det kan vara bra att vara med här och testa responsen på sin presentation, eller chatta och ha kul. Det går absolut att hitta sin nästa dejt här och det är bra att finnas på ett par stället för att bredda sitt nät.

 

Leave a comment