Djurönäset

Djurönäset

Fira ert bröllop på Djurönäset och få ett exklusivt erbjudande från mig som fotograf!

Information om detta får du via Djurönäsets bröllopskoordinator eller av mig om du kan visa att du bokat ditt bröllopsfirande hos dom!

 

 

Vad kan vara mer romantiskt än ett bröllop i Stockholms skärgård? 

Jag är väldigt glad åt att samarbeta med Djurönäsets Konferenshotell.

 

Djurönäset är ett av Sveriges största konferenshotell men det syns inte på utsidan. Istället möts man av idylliska skärgårdsklippor, glittrande hav och en anläggning man snabbt känner sig hemma i. Anläggningen har alla bekvämligheter och är spridd över ett ganska stort område, det bidrar mycket till skärgårdskänslan och gör det trivsamt. En stor fördel som inte finns på så många ställen är att de har möjlighet att ta emot både små och stora sällskap, de kan till och med ha flera bröllop på samma gång utan att de stör varandra. Till Djurönäset kör man bil eller anländer vid ångbåtsbryggan eller till gästhamnen.

Sjöboden är en härlig plats med brygga i fin sjökrogsmiljö. Sjöhuset känns som en liten loge och är på 60 kvadrat.

Hus 7 har kanske inte det mysigaste namnet, men det är ett riktigt fint ställe med plats för många gäster. Man slår upp dörrarna mot havet och minglar ute och har en charmig festlokal som rymmer band, dans och sittning.

Pergolan är en fin plats för det mindre sällskapet med plats för tjugo sittande.

Jag ska beskriva allt detta i bilder också, det kommer håll ut! Gå in på deras webbplats och titta så länge.

 

Ett minne för livet i de bästa och vackraste omgivningar, lika vackert och stämningsfullt året om. Vigsel, middag, fest, övernattning och professionell hjälp med hela arrangemanget. Det är ni värda på livets viktigaste dag.

På Djurönäset finns plats för bröllopssällskap på upp till 300 personer och ännu fler alternativ för mindre sällskap. Sjöbodens restaurang i solnedgången, exklusiva Seregården med glashus på klippkanten eller utsiktsterassen vid hus 7, är bara tre exempel på vackra miljöer för bröllopsfesten.

Bröllopsmeny och logi
Kökschefen ser till att menyn anpassas efter era önskemål och att alla gäster njuter maten av närproducerade råvaror. De skärgårdsinspirerade hotellrummen är nyrenoverade i modern nordisk design och hotellet är fyrstjärnigt. Så ni kan tryggt lämna era bröllopsarrangemang i händerna på Djurönäsets bröllopskoordinator. Vi ser fram emot att ge er ett minne för livet!

Vigsel
Kyrklig eller borgerlig vigsel? Vi föreslår gärna präst eller vigselförrättare som vi har goda kontakter med. Vigseln genomförs med fördel på Djurönäset där det finns många platser att välja mellan. Havet är nästan alltid närvarande, antingen du väljer klippan eller bryggkanten. Många väljer att vigas i Djurö kyrka alldeles intill, ett mycket pittoreskt kapell från1600-talet,som givetvis bidrar till att göra ett bröllop förtrollande vackert.

Djurö Kyrka

 

Missa inte tillfället att boka den helt nya bröllopssviten på Djurönäsets konferenshotell!

 

22062012-_MG_9224

 

Leave a comment