[vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

Björn och Sifats vigsel i Nacka kyrka och med fest i Alfa Laval huset som också ligger i Nacka, det är gammalt tegelhus med högt i tak och en gammal travers som påminner om forna dagar. Väldigt vackert med Persiskt/Svenskt bröllop för alla de Persiska inslagen. Nacka kyrkan är fin med mjukt ljus och jag tycker om de präster som jobbar här. Många av de fina porträtten tog vi vid Lännerstasunden och Saltsjö Duvnäs

[/vc_column_text] [vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

photocrati gallery

[/vc_column_text] [vc_separator width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_separator width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_column_text width=”1/4″ el_position=”first”]

Du har lyckats med att ”fånga stunden”, jag är jättenöjd med framförallt korten vid påklädningen och förberedelserna innan, när jag sminkar mig te x. De är fantastiskt bra!! 10 av 10!
/Sara och Stefan


Björn gjorde vår dotters dopdag och vårt bröllop till en oförglömlig stund genom att ta så vackra bilder. Om ni är ute och letar en fotograf så anser jag att ni nu har hittat en 🙂 Tack igen Björn, hälsar famlijen Sand!
/Malin 

[/vc_column_text] [vc_column_text width=”1/4″]

Ring mig direkt, eller fyll i kontaktformuläret!

Om jag redan är bokad ditt datum återkommer jag med förslag på kollegor som kan just ert datum! Har du bokat solist, smink, frisör, klänning, festplats? Jag har tips till dig!

[/vc_column_text] [vc_column_text width=”1/2″ el_position=”last”]

[formidable id=2]

[/vc_column_text]