Björn Fotograf – barnfotograf i Hornstull

Vi på bröllopsfoton älskar människor, stora som små. Vi älskar att fotografera och fånga livets underbara ögonblick. Att följa barnets resa är att följa ett mirakel av liv och kärlek. Från längtan och väntan under graviditeten, nyföddbilderna när barnet är bara några dagar, tremånadersbilderna, halvårsbilderna och ettårsbilderna. De första fantastiska stegen i livets resa är magi och bör sparas med hjärta och underbara bilder.

Björn Fotograf heter vår studio som ligger i Hornstull, på Långholmsgatan 5. Jag som ligger bakom studion är trebarnspappa och har fotograferat barn professionellt halva livet. Här trivs barn och hela familjen, vi gör allt vi kan för att ni ska trivas och få en rolig stund när ni är här. Barn och familj handlar om värme och kärlek, våra bilder och studion handlar om värme och kärlek. Välkommen med er bokning!

Se priser genom att klicka på länkarna nedan:

Investering - Pris

Investering - Pris

Investera i en riktig fotografering och få en rolig stund med familjen på köpet. I studio sker saker på barnens villkor, vi tar tid på oss och leker oss fram.

Produkter och Digitala filer

Produkter och Digitala filer

Hos Björn Fotograf kan du investera exklusivt i stora grupper och album eller fånga guldkornen i prislistan. Beställer du en produkt medföljer den digitala filen. Du kan också välja enbart digitala filer.

Gravidmage

Gravidmage

Bilder av längtan, närhet och kärlek. Visa kärleken till ert barn och kombinera det med er nyföddfotografering. Se fler bilder här!

Nyföddfoto

Nyföddfoto

När de allra minsta kommer är det andakt i studion. Bäst är att komma när barnet är mellan fem och tio dagar. Vi har korgar, vaggor, filtar och fina props att använda. Boka upp tiden innan förlossningen och hör av er när ni är på BB, så justerar vi om det behövs.

Tremånadersfoto

Tremånadersfoto

Glädjen och viljan är så underbar att se när ert barn har blivit några månader. Det skiljer mycket mellan de olika stegen i utvecklingen och vill man ha med hela resan är tremånadersfotograferingen ett viktigt steg.

Halvårsfoto

Halvårsfoto

Det är så gulligt när barnen kommit igång med krypandet och kan sitta. Min egen mormors gamla stol är en favorit som passar perfekt. Dom små älskar den!

Ettårsfoto

Ettårsfoto

Barn med spring i benen är så skoj! Vi låter barnen ha skoj eller mysigt, beroende på humör och barn. Många barn behöver lite tid på sig innan de vågar släppa mammas trygga famn i en ny miljö. Det är ok, för här arbetar vi i lugn och ro.

Familjefotografering utomhus

Familjefotografering utomhus

Fotograferingar utomhus är skoj och bilderna blir härliga! Nära studion finns både Långholmen och Högalidsparken.

Dop

Dop

Vi på bröllopsfoton är gärna med och fotograferar ert dop! Se här bilder från Grekiska Kyrkan i Stockholm! Förutom dop älskar vi kulturer och traditioner.

Studentfoto

Studentfoto

Studentporträtt kanske inte räknas till barnfoto? Men som fotograf finns jag kvar för nästa steg i livet. CV-porträtt inför första arbetet, kanske dejtingporträtt innan man hittar sin kärlek i livet, bröllop.. och så startar resan om igen! Björn Fotograf och brollopsfoton.se älskar människor. Stora som små, i studion, utomhus, i arbetslivet och privat. Varmt välkommen att ta kontakt!

 

Miko & Nina

Miko & Nina

5 stjärnor

to have Björn with her on her special day. Björn was very responsive and flexible in working with us and made everything so easy. Björn arrived early and stayed late and took control, which made it easy for our families to follow his lead. Björn really knows how to utilize the people and details of the space. Every picture was breathtaking, one more beautiful than the next. You can see the personality of our loved ones in each picture, and you can tell that he takes pride in what he does. He was the most important part of the wedding. Most importantly he has HEART. What else can I say, but book him now! PS/ Honestly I wanted to skip the preparation pictures and MAN! Was I wrong. They looked absolutely stunning!

Malin Nord

Malin Nord

5 stjärnor

Malin Nord Vi fick en helt fantastisk bröllopsfotografering i Uppsala. Vi ville att momentet där vi såg varandra bröllopsfina dagen till ära skulle förevigas och Björn tog det till hjärtat och gjorde det helt oförglömligt. Stort tack och varma rekommendationer till denna duktige fotograf.

Sabina

Sabina

5 stjärnor

Vill varmt rekommendera Björn som fotograf. Vi anlitade honom för vårt bröllop och blev supernöjda. Björn var grym och styrde fotograferingen på bästa sätt, vilket var toppen eftersom vi var så uppstressade över allt annat och det sista vi ville tänka på var fotograferingen. Vi kommer definitivt att kontakta Björn för fler fotograferingar. Kontakta Björn om ni vill hållen minnen i liv med bra bilder. Ni blir inte besvikna!

Jörgen Persson

Jörgen Persson

Jörgen Persson Tack än en gång för att ni gjorde min och Therese vigsel till den bästa dagen! Tack vare ert engagemang fick vi underbara foton från vår dag!