Bröllopsfotograf Stockholm

Gravidmagefotografering

I den fina studion på Långholmsgatan 5 i Hornstull fotograferar jag Barn och Familj!

Gravidmagefotografering är något man inte bör missa, jag har träffat så många föräldrar som säger så. När man är mitt i det och man längtar efter sitt barn är det lätt att glömma hur magiskt det är, och sedan är det försent.

Barn växer så fort

Boka in dig idag

Kontaktformulär

Investering - Pris

Investering - Pris

Investera i en riktig fotografering och få en rolig stund med familjen på köpet. I studio sker saker på barnens villkor, vi tar tid på oss och leker oss fram.

Produkter och Digitala filer

Produkter och Digitala filer

Hos Björn Fotograf kan du investera exklusivt i stora grupper och album eller fånga guldkornen i prislistan. Beställer du en produkt medföljer den digitala filen. Du kan också välja enbart digitala filer.

Gravidmage

Gravidmage

Bilder av längtan, närhet och kärlek. Visa kärleken till ert barn och kombinera det med er nyföddfotografering. Se fler bilder här!

Nyföddfoto

Nyföddfoto

När de allra minsta kommer är det andakt i studion. Bäst är att komma när barnet är mellan fem och tio dagar. Vi har korgar, vaggor, filtar och fina props att använda. Boka upp tiden innan förlossningen och hör av er när ni är på BB, så justerar vi om det behövs.

Tremånadersfoto

Tremånadersfoto

Glädjen och viljan är så underbar att se när ert barn har blivit några månader. Det skiljer mycket mellan de olika stegen i utvecklingen och vill man ha med hela resan är tremånadersfotograferingen ett viktigt steg.

Halvårsfoto

Halvårsfoto

Det är så gulligt när barnen kommit igång med krypandet och kan sitta. Min egen mormors gamla stol är en favorit som passar perfekt. Dom små älskar den!

Ettårsfoto

Ettårsfoto

Barn med spring i benen är så skoj! Vi låter barnen ha skoj eller mysigt, beroende på humör och barn. Många barn behöver lite tid på sig innan de vågar släppa mammas trygga famn i en ny miljö. Det är ok, för här arbetar vi i lugn och ro.

Familjefotografering utomhus

Familjefotografering utomhus

Fotograferingar utomhus är skoj och bilderna blir härliga! Nära studion finns både Långholmen och Högalidsparken.

Dop

Dop

Vi på bröllopsfoton är gärna med och fotograferar ert dop! Se här bilder från Grekiska Kyrkan i Stockholm! Förutom dop älskar vi kulturer och traditioner.

Studentfoto

Studentfoto

Studentporträtt kanske inte räknas till barnfoto? Men som fotograf finns jag kvar för nästa steg i livet. CV-porträtt inför första arbetet, kanske dejtingporträtt innan man hittar sin kärlek i livet, bröllop.. och så startar resan om igen! Björn Fotograf och brollopsfoton.se älskar människor. Stora som små, i studion, utomhus, i arbetslivet och privat. Varmt välkommen att ta kontakt!

You may also like