Bröllopsfotograf Stockholm

Så himla glad för de fina ord jag fick av Miko, som gifte sig med vakra Nina på Hågelby i somras:

”Björn was the first photographer we booked. Every bride needs to have Björn with her on her special day.

Björn was very responsive and flexible in working with us and made everything so easy. Björn & his assistant (Sandra) arrived early and stayed late and took control, which made it easy for our families to follow his lead. Björn really knows how to utilize the people and details of the space.

Every picture was breathtaking, one more beautiful than the next. You can see the personality of our loved ones in each picture, and you can tell that he takes pride in what he does. He was the most important part of the wedding. Most importantly he has HEART. What else can I say, but book him now!

PS/ Honestly I wanted to skip the preparation pictures and MAN! Was I wrong. They looked absolutely stunning!”

You may also like

2 comments

 • Nina 8 oktober, 2013  

  Våra bröllospbilder var så himla viktiga för mig – och det är ju inget man kan veta hur det kommer bli… det och vädret. Jag var så nervös. Och jag är väldigt kamerablyg, men Björn har verkligen överträffat mina högsta förväntningar! Jag hade inte kunnat ens föreställa mig att det skulle bli så bra som det blev. Jag har sett vänners kort från vårt bröllop och de kommer inte ens i närheten. Björn är så skicklig och estetisk och fångar ljuset i bilderna. Jag har vänner som ångrat så mycket att de inte bokat en riktigt professionell fotograf efter sina bröllop. Det är inget man kan fixa i efterhand. Det är ett minne för livet och är seriöst, verkligen värt vartenda öre! Tack Björn – vi är evigt tacksamma och glada att vi valde dig som vår bröllopsfotograf!

  • brollop 8 oktober, 2013  

   Tack för dina ord Nina, verkligen tack!

   Du och Miko har en sån stor och fin kärlek mellan er och med människor omkring er. Var alltid rädd om det ni har.
   Jag är lyckligt lottad som fick vara med och lära känna er under er stora vackra dag. Ni är underbara människor och hela ert gäng var så fina alla.

   /Björn