Bröllopsfotograf Stockholm

Budgetbröllop? Satsa på en professionell fotograf!

Dagens Nyheter skriver idag om hur man kan få mer bröllop för pengarna. Som vi bröllopsfotografer så gärna vill att var och en förstår, skriver även DN att man inte ska tumma på fotografen. Att anlita en fotointresserad vän eller dela ut kameror till alla kan bli katastrof. Som bröllopsfotograf ser jag många exempel på brudpar som bittert ångrar sig. Även de som anlitar en professionell fotograf som inte är proffs på just bröllop kan få problem. Det är många miljöer och tekniker som ska behärskas och det går fort mellan det dämpade ljuset i kyrkan eller festlokalen till gassande sol, både kamerainställningar och fotografens medvetenhet om vad som behöver göras ska hinna med. Dessutom är det bilderna som hjälper er och era vänner att återuppleva er fantastiska dag om och om igen. Bilderna kan bli lika vackra utan att du lägger krut på allt runtikring, även om det är härligt att låta sin bröllopsdag flöda av flärd och lyx.

Läs tipsen från DN här: http://www.dn.se/ekonomi/fa-mer-brollop-for-pengarna 

You may also like